VÍCE MÍSTA NEJEN PRO VÍNA – POCHLUBTE SE NADSTANDARDNÍM CHLAZENÍM

VÍCE MÍSTA NEJEN PRO VÍNA – POCHLUBTE SE NADSTANDARDNÍM CHLAZENÍM

Potřebujete více místa pro své sbírky vína i velké nákupy čerstvých potravin? Exkluzivní chladící spotřebiče Gaggenau si můžete nakombinovat přesně tak, jak potřebujete. Z plně integrovaných, vestavných chladniček, mrazniček, kombinovaných chladniček s mrazničkou i vinoték si vytvoříte úžasnou chladicí stěnu na míru. Působivý, progresivní design vzbuzuje obdiv, zároveň ale nabízí dokonalé profesionální schopnosti.  


Dvířka s madly nebo bez madel s individuálními čelními stranami spotřebičů a nerezová nebo skleněná dvířka vinoték doplní moderní vzhled jakékoli kuchyně. V rámci nové řady Vario 400 uvádí Gaggenau poprvé výjimečný systém otevírání dvířek, které nemají žádné rukojeti. Stačí do nich jemně zatlačit a speciální mechanizmus je otevře.

 

Dokonalé uchování vína

Vinotéky řady Vario 400 jsou inspirované dubovými sudy ke zrání vína a mají teleskopické výsuvy, které umožňují zcela vytáhnout přihrádky na lahve z dubového dřeva a tmavě antracitového hliníku. Manipulace s lahvemi je maximálně pohodlná a příjemná. Bezpečné uchování vína dále zajišťuje regulace vlhkosti a aktivní vzduchový filtr na bázi dřevěného uhlí, který víno chrání před kontaminací pachy. Na novém intuitivním dotykovém displeji lze nastavit až tři nezávislé klimatické zóny. Část sbírky vín tak můžete uchovávat v podmínkách podobných vinnému sklepu, zatímco vína, která si plánujete brzy vychutnat, lze skladovat dle aktuální potřeby. Nové vinotéky GaggenauVario 400 mají navíc pět přednastavených stylů osvětlení, díky kterým budou vaše cenné sbírky, které si zaslouží obdiv, dokonale vystavené.

Gaggenau přináší do domácností profesionální vybavení a povyšuje tak vaření na hvězdný zážitek.

Podrobnější informace o exkluzivní značce Gaggenausi můžete přečíst v říjnovém článku tady. Článek o špičkových troubách a nejnovějších varných deskách Gaggenau přineseme v listopadu 2018.

 

Více na: www.spotrebicegaggenau.cz