Momenty Genesis Open: Na McIlroye zaútočil deštník, Holmes se blýskl hole-in-one

PGA TOUR
Momenty Genesis Open: Na McIlroye zaútočil deštník, Holmes se blýskl hole-in-one

Genesis Open se v neděli zcela jistě nedohraje, nepříznivé počasí z prvního dne zařídilo, že golfisté půjdou čtvrté kolo až v pondělí. V Kalifornii se nicméně odehrávají znovu velmi zajímavé momenty. Co nám tento turnaj dosud nabídl?


Skvostná záchrana paru v podání Phila Mickelsona

Phil Mickelson Genesis Open s největší pravděpodobností nevyhraje, přesto má za sebou několik povedených jamek. Hned na první jamce turnaje Mickelson zachránil par, když musel hned třikrát hrát z bunkeru. Tento výsledek mu nakonec do statistik započítán nebyl, jelikož po mohutném dešti přišel restart celého turnaje.

Eso J.B. Holmese

V prvním kole hrál skvěle J. B. Holmes. Připsal si jediné bogey a do skórkarty zapsal hned sedm birdie a jeden eagle. Na tříparové šestce trefil Holmes hole-in-one a dostal se do čela turnaje. V rozehraném třetím kole je zatím na třetí pozici a nadále tak může uvažovat o triumfu.

Neuvěřitelná hra Brysona DeChambeaua

Tři hole-outy za jeden den? Bryson DeChambeau během konce prvního kola a začátku kola druhého předvedl tři málo vídané rány. Americký golfista i díky těmto úderům nadále drží svou vynikající sérii odehraných kol pod par hřiště. Více se můžete dočíst zde

Bezchybný McIlroy

Rory McIlroy hrál v prvním kole skvěle, ovšem na greenech se protrápil. Nakonec tak odešel s výsledkem 73 (+1). Během prvního kola na něj navíc "zaútočil" deštník a nebylo daleko ke zranění. Vše ale McIlroy přežil a od té chvíle září. Ve druhém kole nechyboval a jedno birdie si připsal i v úvodu kola třetího. S průběžných výsledkem -7 tak může aspirovat na nejvyšší pozice. 

Fantastický úvod třetího kola v podání Tigera Woodse

Tiger Woods hrál v prvním kole podobně jako Rory McIlroy. Fantasticky na odpališti, vynikající měl i druhé rány. Na greenech to ale bylo trápení, výsledek 70 tak ještě byl poměrně dobrý. Druhé kolo obešel v paru a i když cutem prošel, nezdálo se, že by se mohl dočkat nějakého úspěchu. Začátek třetího kola byl ovšem fantastický. Na prvních čtyřech jamkách zapsal Woods tři birdie a jeden eagle, se skóre -6 je tak najednou na dělené čtrnácté pozici