Řeší se případné dřívější otevření golfových resortů

Řeší se případné dřívější otevření golfových resortů

Otázka je jasná - kdy budeme moci opět na golfová hřiště? Částečnou odpověď přinesl web zpravy.aktualne.cz. O povolení venkovních sportů se bude jednat během následujících dní. 


Od dvanácti hodin se mohli dnes čtenáři portálu zpravy.aktualne.cz ptát Milana Hniličky, bývalého vynikajícího hokejového gólmana a dnes šéfa Národní sportovní agentury.

Hned několik dotazů padlo právě na golf. Spousta čtenářů nesouhlasí s uzavřením golfových resortů. Hlavní argument je poměrně jednoduchý - hráči se mohou pouštět do hry po dvou v rouškách a riziko nákazy je nulové.

A Milan Hnilička částečně souhlasí. "Tuto otázku budeme řešit s Ministerstvem zdravotnictví a týkala by se i dalších venkovních sportů, například tenisu, cyklistiky a dalších," prohlásil.

Aktuálně žádný golfový resort v provozu není a ztráty jsou obrovské. Opadává i fyzická a taktéž psychická odolnost a právě otevření venkovních sportovních hřišť by mohlo být řešením. 

Věřme, že jednání proběhne co nejdříve a že už se brzy setkání na golfových hřištích. Do té doby poctivě trénujme, například s pomocí Golf Digest přes Facebook a Instagram!