Výbava na nadcházející sezonu? Golf Digest vám poradí, co si pořídit!

Výbava na nadcházející sezonu? Golf Digest vám poradí, co si pořídit!

V novém březnovém čísle Golf Digest C&S najdete přehled toho nejlepšího, co je v oblasti golfových holí nyní k dispozici. Náš tradiční Hot List vám nabízí seznam, hodnocení i popis nejlepších driverů, dřev, hybridů, želez, wedgí i putterů. Kolik hvězdiček dostaly nové hole od Callaway, Titleist, Taylor Made, Ping, Cobra, Srixon a dalších značek? A jako bonus jsme připravili rozsáhlý materiál, který popisuje historii a současnost všech největších výrobců golfového vybavení. Zjistíte, jaké jsou jejich příjmy a jestli víc vydělává Callaway nebo Titleist, anebo proč už nejsou tak v popředí kdysi slavné značky Spalding či Slazenger.


Magazín Golf Digest C&S si můžete předplatit zde: https://eshop.golfdigest.cz/

Obsah BŘEZNOVÉHO čísla Golf Digest C&S, které je v prodeji od čtvrtka 7. BŘEZNA 2024

 

Slovo šéfredaktora

Přání golfistkám ke dni žen 8. března aneb Milé dívky, slečny i dámy…

Kde jste, noví golfisté?

Co udělat pro to, aby se golfu v Česku nadále dařilo? Registrovaných hráčů u nás ubývá, byť pokles není dramatický. To nutí k úvahám, jak a kde nacházet nové zájemce o hru.

Těžké váhy

Které značky dnes patří na světovém trhu s golfovým vybavením k nejznámějším a nejsilnějším? Je Callaway starší firmou než Titleist? A proč z trhu téměř zmizeli kdysi slavní výrobci Slazenger, Spalding či MacGregor?

Hot List 2024

Přehlídka toho nejlepšího vybavení, které pro vás vybral americký tým Golf Digest. Drivery, dřeva, hybridy, železa, wedge a puttery.

Proces

Co zjistili naši vědci a co říkají hráči jako vy.

Drivery

Nic vám v golfu neumí tak rychle změnit náladu jako povedený drajv.

Dřeva a hybridy

Fairwayové dřevo je nejvšestrannější hůl v bagu. A dalším univerzálním pomocníkem je hybrid.

Železa

I letos jsme přehled nejlepších „želízek v ohni“ rozdělili do čtyř kategorií: hráčská, hráčská pro vzdálenost, pro zlepšení hry a pro výrazné zlepšení hry.

Wedge

Možná hledáte wedge, která bude mít přes 20 verzí s odlišným loftem i bounce, možná chcete prostě jen na jednu ukázat a hrát.

Puttery

Puttery mají na spokojenost golfisty větší vliv než kterákoli jiná hůl, takže najít ten pravý je prostě povinnost. Dnes navíc existuje putter prakticky pro jakýkoli typ úderu.

Fejeton: Mám své hole rád

Ale to neznamená, že nebudu hledat stále nové a lepší.