FARMERS INSURANCE: Woods je ze hry, dál vede Rose

FARMERS INSURANCE: Woods je ze hry, dál vede Rose

Justin Rose vyrazí do sobotního kola FARMERS INSURANCE OPEN s náskokem jednoho úderů před dvojic Brandt Snedeker, Adam Hadwin. Olympijský šampión obešel hřiště v Torrey Pines za -1, celkově je na -8, čelí ovšem tvrdé konkurenci: Kanaďan Hadwin zahrál minulý týden na CAREERBUILD


Justin Rose vyrazí do sobotního kola FARMERS INSURANCE OPEN s náskokem jednoho úderů před dvojic Brandt Snedeker, Adam Hadwin. Olympijský šampión obešel hřiště v Torrey Pines za -1, celkově je na -8, čelí ovšem tvrdé konkurenci: Kanaďan Hadwin zahrál minulý týden na CAREERBUILDER CHALLENGE 59 ran a válí dál, Snedeker je zase obhájcem titulu. Nikdo z prestižního flightu ve složení Tiger Woods, Dustin Johnson a Jason Day neprošel cutem. Hlavně kvůli Astralanovi navíc jejich kolo nepodsýpalo, což rozčilovalo i Woodse. Cutem neprošli také Rickie Fowler, Bryson DeChambeau, Brooks Koepka nebo Jimmy Walker.

  Lídři: Rose (-8), Hadwin (-7), Snedeker (-7) Ollie Schniederjans (-6), Keegan Bradley (-6), Robert Streb (-5), Brian Harman (-5), Zac Blair (-5), Kevin Streelman (-5), C.T. Pan (-5)