Scott jako inspirace aneb Bradley zase válí

Scott jako inspirace aneb Bradley zase válí

Čtyři roky na okruhu PGA Tour nevyhrál, zašlé jsou již i vzpomínky na vítězné PGA CHAMPIONSHIP, v roce 2011 tam senzačně uspěl coby debutant. Ano, Keegan Bradley zmizel ze záře reflektorů. Nyní se do ní, zatím na den, vrací. Skvěle totiž odstartoval na VALSPAR


Adam Scott - WGC-Cadillac Championship 2016 Čtyři roky na okruhu PGA Tour nevyhrál, zašlé jsou již i vzpomínky na vítězné PGA CHAMPIONSHIP, v roce 2011 tam senzačně uspěl coby debutant. Ano, Keegan Bradley zmizel ze záře reflektorů. Nyní se do ní, zatím na den, vrací. Skvěle totiž odstartoval na VALSPAR CHAMPIONSHIP (díky 67 ranám vede) a napravil dojem z dosavadního krajně nepovedeného průběhu sezóny (pětkrát neprošel cuttem). Co stojí za báječným kolem amerického golfisty na Copperhead Course? Bradley se nechal inspirovat Australanem Adamem Scottem a konečně se trochu sžil s krátkým putterem.
Od 1. ledna je totiž zakázané kotvení a to mělo nadělat velké potíže právě Scottovi. Jenže ten zareagoval jako pravý šampión a jako první hráč od roku 2001 vyhrál dvakrát za sebou na floridském turné (THE HONDA CLASSIC a WGC CADILLAC CHAMPIONSHIP). "Hodně si mě svou hrou namotivoval, takže díky, Adame," usmál se Bradley v rozhovoru pro golfchannel.com.  "Měl jsem po dlouhé době opravdu dobrý den na greenech," těšilo ho, poté co v Palm Harbor potřeboval jen 25 puttů.