U.S. OPEN: Zpestření v Oakmontu. Hokejový grál zavítal mezi golfisty

Trofej pro vítěze U.S. Open je jednou z nejikoničtějších ve sportu. Nicméně včera v Oakmontu to nebyl ten nejlepší pohár, který se v tu chvíli v místním Country Clubu nacházel. Právě hřiště, které hostí druhý major sezony, se nachází 23 kilometrů od centra Pittsburghu. A


Trofej pro vítěze U.S. Open je jednou z nejikoničtějších ve sportu. Nicméně včera v Oakmontu to nebyl ten nejlepší pohár, který se v tu chvíli v místním Country Clubu nacházel. Právě hřiště, které hostí druhý major sezony, se nachází 23 kilometrů od centra Pittsburghu. A Pittsburgh je od pondělního rána místem šampionů Stanley Cupu. Místní Penguins jsou ve fázi oslav, které vrcholily středeční veselkou v downtownu, které se účastnilo na 400 tisíc nadšených fanoušků. O den později vzal kapitán Tučňáků hokejový grál a během prvního kola U.S. Open ho přivezl právě do Oakmont Country Clubu.

A právě to je ta chvíle, kdy mohlo být mnoho golfistů šťastných, že je venku liják. Místo hraní se tak mohli pobavit s čerstvými mistry a také zvěčnit s nejslavnější sportovní trofejí. Toho využil i Paul Casey, který své setkání s pohárem hodil na Twitter se slovy: "Zpoždění se teď stalo daleko zajímavějším. Obrovská čest stát vedle tohohle." Tak přeci jen ten déšť nebyl nadarmo.

https://twitter.com/Paul_Casey/status/743499304527081472

Zdroj: GolfDigest.com