Spilková zabojuje ve Skotsku, soupeřkou jí bude i populární Spiranac

Ladies European Tour se po měsíci vrací na evropské fairwaye, zítra totiž vypukne turnaj Aberdeen Asset Management Ladies Scottish Open. Po měsíční pauze si tak zahraje turnajový golf i Klára Spilková, která se bude chtít navnadit dobrým výkonem na British Open v příštím týdnu


spilkova_klaraLadies European Tour se po měsíci vrací na evropské fairwaye, zítra totiž vypukne turnaj Aberdeen Asset Management Ladies Scottish Open. Po měsíční pauze si tak zahraje turnajový golf i Klára Spilková, která se bude chtít navnadit dobrým výkonem na British Open v příštím týdnu, což bude pro nejlepší českou hráčku generálka na olympijské hry v Riu.

Jak už bylo řečeno, Spilková se na LETce naposledy představila v červnu na Dýšině v rámci Tipsport Golf Masters a nebyla to žádná sláva. Dvaadvacetiletá Češka neprošla cutem, nicméně výrazně ji brzdila chřipka. Teď už by to mělo být o něčem jiném. "Jsme tady, Skotsko. Skvělé být zpátky," napsala na svém Facebooku.

Na skotském turnaji se objeví i populární Američanka Paige Spiranac, hráčka, která je hitem sociálních sítí. Bude to pro ní druhá účast na Ladies European Tour, na kterou se moc těší. "Hrozně moc chci hrát na Ladies European Tour. Teď je to pro mě cíl číslo jedna," přiblížila Spiranac.

Golfistky si zahrají o celkovou odměnu ve výši 500 tisíc eur.

Zdroj: LadiesEuropeanTour.com