ZÁPISNÍK FILIPA MRŮZKA: Jak jsem si to rozdal s Dalym

ZÁPISNÍK FILIPA MRŮZKA: Jak jsem si to rozdal s Dalym

ÚTERÝ den #2 Budíček ve stejný čas. Zatím se mi o turnaji nezdá, to je první dobrá zpráva. Včera jsem padnul do postele a hned vytuhnul. První pocit po probuzení? Dobrá nálada… Už se opravdu těším na golf. Je tu trochu euforie z atmosféry, už vím, s kým půjdu ve flight


ÚTERÝ den #2 FM-2Budíček ve stejný čas. Zatím se mi o turnaji nezdá, to je první dobrá zpráva. Včera jsem padnul do postele a hned vytuhnul. První pocit po probuzení? Dobrá nálada… Už se opravdu těším na golf. Je tu trochu euforie z atmosféry, už vím, s kým půjdu ve flightu. Prostě se už nemohu Czech Masters dočkat. Posnídám a vyrážím s tátou opět do resortu, ale dnes to nebude tak moc o hře. Jdu si pro nové wedgky. Jsou stejné, s jakými hraju, Titleist SM6, ale jsou čerstvé, budou mít spin, budou kousat a to je moc dobře. Do hry půjdou hned ve středu na pro-am. Není to ale jediná nová věc v mém bagu, protože do mé rodinky přibyl i nový driver. Půjde se mnou na cvičné odpaliště, až pak popřemýšlím, jestli ho vezmu i do boje. Mám? Nemám? Uvidíme. Zatím to s ním létá dobře. Na drivingu rozhodně, jenže hřiště je zkrátka hřiště. Tak ho jdeme otestovat na něj. Čtyři jamky stačí – desítka, jedenáctka, dvanáctka a osmnáctka. To, že dobře pálíte na driving range, ještě nic neznamená, na hřišti totiž bývá většinou všechno jinak. Zatím se ale chová dost slušně, možná si zahraje i ve čtvrtek. Na takovém turnaji už musíte řešit každý detail. Oběd a zase trénink. Putting, chipping, driving. Dnes je to fakt hodně o tréninku, prostě takový ten klasický trénovací den. První dva dny budu hrát s Johnem Dalym a Davidem Howellem. Do hry půjdeme hned po obědě. Co na to říct? WOW! Prostě super, hustý, nemám slov! Je to jeden z nejhezčích dárků od Relmostu. Teď už se mám opravdu na co těšit. Spousta lidí, atmosféra jako hrom, ale to je v pohodě, to mám přece rád. Mohl bych to dát. Mohlo by mě to pěkně nakopnout. Přemýšlím nad tím stále víc, vždyť už zbývají jen dva dny. Je to jako sen. Ale zpátky do reality. Jedu domů. Dnes děláme večeři s přítelkyní společně, nejdřív mě však čeká strečink. Zítra je pro-am, zahraju si s Vaškem Brejlou, to bude příjemný flight. Večer nás se Štěpánkou čeká zase filmík, jen nevíme co – buď prý komedii, nebo horror. Vlastně je to jedno, stejně o tom nerozhoduju já. Už aby byl zítřek. Poprvé se na drivingu potkám s Dlouhým Johnem.
GD_0916_COVER_IV-I_II_III CELÝ BLOG Filipa Mrůzka najdete v novém čísle magazínu Golf Digest, který vychází JIŽ ZA TÝDEN. Aby vám nic neuniklo, můžete si magazín PŘEDPLATIT jako klasickou nebo e-verzi, případně si předplatné objednat i přes bránu SMS. Více se o předplatném dozvíte ZDE NOVÉ ČÍSLO magazínu GOLF DIGEST C&S vychází ve čtvrtek 1. ZÁŘÍ 2016.