OHL CLASSIC: Woodlanda stíhá Perez

OHL CLASSIC: Woodlanda stíhá Perez

Američan Gary Woodland vstoupí do závěrečného kola mexického turnaje OHL CLASSIC AT MAYAKOBA v pozici lídra, nicméně jeho krajané Pat Perez se Scottem Piercym se drží na dostřel. První jedné rány, druhý dvou. Woodland na PGA Tour nevyhrál od rok 2013, kdy ovládl RENO-TAHOE O


Američan Gary Woodland vstoupí do závěrečného kola mexického turnaje OHL CLASSIC AT MAYAKOBA v pozici lídra, nicméně jeho krajané Pat Perez se Scottem Piercym se drží na dostřel. První jedné rány, druhý dvou. Woodland na PGA Tour nevyhrál od rok 2013, kdy ovládl RENO-TAHOE OPEN. Dosud má ve sbírce dva tituly na prestižní tůře. "Hrál jsem celý den nádherně. Těší mě, do jaké pozice jsem se dostal, a nemohu s dočkat zítřku," vyznal se Woodland. Nejlepší kolo dne patřilo Perezovi, v sobotu hrál naprosto excelentně, hřiště El Cameleón obešel za -9 (osm birdie, jeden eagle a jedno bogey). 

Lídři: Woodland (-18), Perez (-17), Piercy (-16), Seamus Power (-15), Webb Simpson (-14), Chez Reavie (-13), Jason Bohn (-13), Luke List (-13), Russell Knox (-13)

  https://twitter.com/PGATOUR/status/797685697125773312