WGC-MEXICO: Johnson zvítězil před Fleetwoodem

WGC-MEXICO: Johnson zvítězil před Fleetwoodem

Američan Dustin Johnson vyrážel do finálového kola WGC-MEXICO CHAMPIONSHIP jako druhý muž celkového pořadí se ztrátou jednoho úderu na svého krajana Justina Thomase. Velmi rychle ovšem dokázal převzít vedení a v jednu chvíli dokonce vedl o čtyři rány. Poté ovšem přišly boge


Dustin Johnson - WGC-Bridgestone Invitational 2016Američan Dustin Johnson vyrážel do finálového kola WGC-MEXICO CHAMPIONSHIP jako druhý muž celkového pořadí se ztrátou jednoho úderu na svého krajana Justina Thomase. Velmi rychle ovšem dokázal převzít vedení a v jednu chvíli dokonce vedl o čtyři rány. Poté ovšem přišly bogey na jamkách číslo jedenáct a dvanáct, kde naopak Španěl Jon Rahm dokázal skórovat. Výsledek? Najednou se Rahm dělil s Johnsonem o první místo a mexický turnaj čekalo dramatické vyvrcholení. Zatímco Johnson přišel s několika výbornými údery (včetně neuvěřitelné příhry na green na osmnáctce), Rahm zahrál dvě bogey a pohoršil si na -12. "Myslím si, že jsem hrál dostatečně dobře. Zvítězil jsem o jednu ránu," řekl Johnson, který uhájil trůn světové jedničky (jako lídr OWGR hrál poprvé) a získal bonus 1,66 milionu dolarů.

Konečné pořadí: Dustin Johnson (-14), Tommy Fleetwood (-13), Ross Fisher (-12), Jon Rahm (-12), Thomas Pieters (-11), Justin Thomas (-11)