Pět lídrů na Valspar Championship. Po tisíci dnech se do hry o titul zapojuje i Cink

PGA TOUR
Pět lídrů na Valspar Championship. Po tisíci dnech se do hry o titul zapojuje i Cink

Na Valspar Championship se před několika minutami dohrálo druhé kolo a ihned odstartovalo to třetí. V čele je hned pětice hráčů včetně MacKenzieho Hughese či Brendona Todda. Po více než tisíci dnech se ale do hry o triumf zapojil i Stewart Cink.


Chandler Phillips, Kevin Streelman, MacKenzie Hughes, Brendon Todd a také Stewart Cink. Valspar Championship žádné "birdie hody" rozhodně nenabízí, v čele mají hráči jen šest ran pod par hřiště Innisbrook Golf and Spa Resortu na Floridě.

Ve hře jsou tedy hned dva ostřílení borci. Padesátiletý Cink se naposledy dočkal v dubnu 2021 a právě dnes je to 1070 dní od jeho titulu na RBC Heritage. Ještě daleko déle čeká Kevin Streelman.

Pětačtyřicetiletý rodák ze Scottsdale se ze svého druhého titulu na PGA Tour radoval před téměř deseti lety, od té chvíle uběhlo už neuvěřitelných 3562 dnů. Proti nabité konkurenci to ale jednoduché mít nebudou.

Jen ránu ztrácí Justin Thomas či Seamus Power, o další úder zpět je Cameron Young a rozhodně musíme počítat i s Cameronem Champem, Billym Horschelem či Xanderem Schauffelem.

Na prvenství naopak rozhodně nedosáhnou Sam Burns, Francesco Molinari, Jordan Spieth, Beau Hossler, Sepp Straka, Ryan Fox, Luke Donald, Thorbjorn Olesen, Tony Finau či Sungjae Im. Pro všechny zmíněné totiž Valspar Championship skončilo už po dvou kolech.