Nezdolný Tiger Woods. V Augustě odehrál druhé kolo v paru a cutem projde pohodlně

Tiger Woods
Nezdolný Tiger Woods. V Augustě odehrál druhé kolo v paru a cutem projde pohodlně

Počasí se umoudřilo a Tiger Woods zvládl během jednoho dne třiadvacet jamek naprosto v pohodě. Odehrál navíc další solidní part a cutem v Augustě znovu projde.


První kolo přitom Woods ideálně nedokončil. Chyboval na čtrnáctce a osmnáctce a z -1 se dostal na +1. Na startu druhého kola Woods zaskóroval na čtyřparové trojce a následně rozjel zajímavou sérii dohromady šesti jamek bez paru.

Na čtyřce a pětce ovšem chyboval a se skóre +2 se propadl až do čtvrté desítky průběžného pořadí. Zaskóroval na šestce, ale o ránu ihned přišel. Po druhém birdie na pětiparové osmičce v turnaji se jeho skórkarta ustálila a v dalším průběhu následovalo pět parů.

Na čtrnáctce sice Woods ztratil podruhé během jediného dne, což samozřejmě zažil poprvé ve své kariéře, díky zásahu z patnáctky se ale ve druhém kole dostal na even par a v celkovém součtu na skóre +1.

To mu bezpečně stačí na cut, neboť aktuálně je Woods na dělené pětadvacáté pozici osm ran od současných lídrů Schefflera a DeChambeaua. Woods tak prošel cutem i počtyřiadvacáté v pozici profesionála a zapsal další milník už v tak neuvěřitelně bohaté kariéře.