Hansen si po roce došel pro další titul na European Tour

European Tour
Hansen si po roce došel pro další titul na European Tour

Dánský golfista Joachim B Hansen opět po roce získal titul na okruhu European Tour. V Dubaji na svůj druhý vavřín potřeboval třiadvacet ran pod par hřiště. 


Jen včera si Joachim B Hansen připsal bogey, konkrétně na čtyřparové patnáctce. Dnes byl znovu bezchybný a díky čtyřem zásahům si došel pro druhý titul z okruhu European Tour.

I Francesco Laporta hrál dnes bezchybně, tři birdie ale byly málo. Právě jeden další úder pod scházel alespoň na play-off. Parádně hrál Bernd Wiesberger, po bogey na dvojce zaskóroval hned osmkrát, nakonec mu ale taktéž jeden úder chyběl.

Výrazně zklamaný naopak mohl být Antoine Rozner, jenž také hrál kolo se čtyřmi birdie, ze hry o titul jej ale poslalo double-bogey z patnáctky. Francouz se přesto do TOP 10 vešel, podobně jako Jazz Janewattananond, Pádraig Harrington, Adrian Meronk nebo Thorbjorn Olesen.

Jen těsně unikla Tommymu Fleetwoodovi a taktéž Martinu Kaymerovi, oba dva hráli za -18. Do dvouciferných červených čísel se suma sumárum dostalo celkem 59 hráčů, jubilant Stephen Gallacher, jenž odehrál 600. turnaj na European Tour, dohrál s výsledkem -9 na konečném děleném 61. místě.