Johnson stále hledá správný driver, moc času mu už nezbývá

PGA TOUR
Johnson stále hledá správný driver, moc času mu už nezbývá

Již dnes začíná druhý turnaj play-off FedEx Cupu BMW Championship a Dustin Johnson není zrovna v ideální pozici. Stále navíc nemůže najít správný driver. 


Před prvním kolem The Northern Trust si Dustin Johnson poškodil svůj driver TaylorMade SIM a první kolo odehrál s trojkou dřevem. Následně si vypůjčil driver Lucase Glovera, cutem ovšem neprošel.

Johnson si tak zkomplikoval cestu na Tour Championship, jelikož se před druhým turnajem play-off FedEx Cupu nachází až na 22. místě. I proto tento týden zkoušel několik nových drivů.

V golfovém klubu Caves Valley strávil v úterý několik hodin, aby si vyzkoušel minimálně pět nových drivů. "Myslím, že jsem našel jeden, který se mi líbí," uvedl Johnson, když opouštěl driving range.

Zástupce TaylorMade Keith Sbarbaro, který Johnsonovi přivezl několik nových drivů, si ale definitivní volbou jistý není. Johnson letos už měnil driver ze SIM na SIM2 a následně zpět. Je tak otázkou, co využije při dnešní první rundě na BMW Championship.

 

Nejpravděpodobněji se jeví návrat k SIM2, tento driver měl ve svém bagu při úterním tréninkovém kole v Caves. Dustin Johnson byl s tímto driverem natočen Claudem Harmonem III.